utilizare burete fonotransparent

 

Burete pentru boxe

Buretele fonotransparent se foloseste pentru protectia difuzoarelor de praf si umiditate. Buretele asigura transparenta sunetului in proportie de 95%. Se foloseste foarte des de catre persoanele care construiesc incinte acustice - Home made, dar si asigura inlocuirea cu succes a buretelui uzat sau deteriorat a marcilor precum: Dynacord, ElectroVoice, RCF, FBT, JBL, Mackie, Montarbo, Turbosound, Yamaha, Alto, Behringer, Phonic si multe altele.

 

Burete pentru masina

Buretele fonotransparent se foloseste la masini / automobile pentru a inprospata aspectul vizual din interior sau pentru a oferii protectie impotriva prafului din exterior.

Buretele se foloseste pentru plafonul masinii, stalpi, dar si polita de la portbagaj. Se poate lipi direct peste materialul masinii. Aspectul vizual este unul impecabil, oferind o imagine a unui interior de lux. Exista foarte multe seriale pe Discovery channel, in care restauratorii de automobile folosesc acest burete.

Desi marea majoritate a masinilor sunt doatate cu filtru de polen, acesta nu este capabil de a opri 100% trecerea particulelor de praf. Buretele se poate adauga fie langa filtru de polen, fie in tubulatura masinii sau chiar langa aeroterma.

 

Burete pentru filtrare aer

Buretele fonotransparent ajuta la filtrarea aerului. Se foloseste la diverse electrocasnice ( aspirator, hota, aer conditionat ), dar si la sisteme de ventilatie profesionala. In genereal se foloseste pentru a oferii protectie impotriva prafului, fie ca este vorba de un calculator ( pc ) sau un amplificator profesional de sunet sau oricefel de sistem care are nevoie de racire fortata cu aer.

 

Burete pentru constructii

Buretele se foloseste in constructii la diverse aplicatii, una dintre ele fiind designul interior. Din cauza aspectului foarte placut, usor de montat si intretinut, buretele ofera un aspect luxos si diferit fata de multe lucruri asemanatoare de pe piata. Poate fi montat oriunde, pe pereti, tavan, podea oferiind un design unic.

 

Burete pentru difuzoare

Buretele fonotransparent se foloseste pentru protectia difuzoarelor, fie ca se afla intr-un autoturism, sistem home cinema sau profesional sau in diverse locatii precum restaurante, mall-uri sau biserici.

 

Specificatii burete fonotransparent:

transparent pentru sunet ( 95% )

protejaza impotriva prafului si a particulelor de apa

se curata prin aspirare

culoarea este neagra cu tenta lucioasa

se lipeste cu prenadez

 

Pentru comenzi folositi numerele de telefon de mai jos:

072.777.45.24

076.777.85.88

*** Cel mai mic pret din Romania ***